Az oldal Átalakítás alatt!
Kedvezmény - 20.000 Ft.
Elméleti felkészítés már az új vizsgaanyag alapján

Elérhetőségeink:
Cím:
Szigetvár,
József Attila u. 13.
Telefonszám:
30/9367-641
F.ny.sz.: 21139-2007

Ügyfélfogadás:
Kedd, Csütörtök: de.:
09.00-tól - 11.00-ig
Szerda, Péntek: du.:
14.00-tól - 16.00-ig

Várja Önöket:
KONCZ CSABA
iskolavezető
KONCZNÉ AMBRUS JUDIT
iskolavezető-helyettes
és
JÓL FELKÉSZÜLT
CSAPATA


Miért érdemes minket választani?!

Koncz Csaba, az iskola vezetője:

1990-ben végeztem a kresz, műszaki és gyakorlati oktatói tanfolyamot és kezdtem az oktatást az ATI autósiskolánál, 1993-ban megszereztem az iskolavezetői, majd 2002-ben a vizsgabiztosi végzettséget (trolibusz kategória kivételével) minden kategóriából, 2008-ban utánképzési foglalkozásvezetői vizsgát tettem, hogy az utánképzésben mint közlekedés pedagógus vehessek részt. Ezen tapasztalataimat mind arra próbálom felhasználni, hogy olyan kezdő járművezetők kerüljenek ki autósiskolánkból, akik a közúti közlekedés nagy sakk játszmájában önállóan és előrelátóan tudnak részt venni.

Az iskola:

A Zrínyi Autósiskola 1993 őszétől működik, mint az első szigetvári autósiskola. Még abban az oktatási rendszerben „nevelődtem”, ahol a cél az volt, hogy minél hatékonyabb oktatási módszerekkel minél jobb járművezetők kerüljenek ki a forgalomba, akiknek elsődleges célja a biztonságos közlekedésre való felkészülés, és nem pedig minél gyorsabban valamilyen „papír megszerzése” volt, ezért a kezdetektől fogva az elsődleges cél a minőségi járművezetés oktatása és ennek következményeként a forgalomban önállóan és biztonságosan közlekedni képes járművezetők képzése lett. Először, mint egyszemélyes iskola csak „B” kategóriás képzéssel foglalkoztam. Mivel nagyon hamar kiderült, hogy a lelkiismeretes és részletekre kiterjedő oktatásnak köszönhetően a vizsgaeredmények jók és az emberek okosabbak, mint az áron alul és valótlan álkedvezményeket hirdető autósiskolák, így a magasabb árak ellenére is sokan iskolánkat választották, és elkezdődött az autósiskola fejlesztése az igényeknek megfelelően. Először az oktatók létszámát, majd a megszerezhető kategóriákat bővítettük. Arra mindig ügyelve, hogy csak olyan oktatók kerüljenek a csapatba, akik a fenti elvárásoknak szakmailag, emberileg és nem utolsó sorban erkölcsileg is megfelelnek.

Motorjaink:
Így 1996-ban első komolyabb beruházásként beindítottuk az „M” (akkor még Smkp.), és az összes „A” kategóriás képzést, amit azóta is, folyamatosan fejlesztünk, és a régi elavult technikákat folyamatosan lecseréltük, így 2008-ra minden motor kategóriában a XXI. Századi igényeknek megfelelő járműveken tanulhatnak tanulóink.


Rutinpályánk
1999. év elején indult a „B+E” kategóriás képzés és 2001-ben kialakítottuk Szigetváron az önálló rutinpályánkat.
Irodánk
2005-ben rendeztük be modern számítógépes és multimédiás oktatási igényeknek megfelelő tantermünket, ahol az NKH által kiadott, a vizsgaprogrammal tartalmilag megegyező teszt programon mérjük fel tanulóink tudását, és ennek megfelelően látjuk el személyre szabott feladatokkal annak érdekében, hogy kiemelkedően jó elméleti vizsga eredményeinket folyamatosan tudjuk tartani.

A gyakorlati oktatás alatt oktatóink szintén új korszerű gépkocsikon oktatják a vezetést, hogy igazán kulturált körülmények között tudjanak tanulóink felkészülni a vizsgákra.Természetesen az oktatás és képzés fejlesztése nem jelentheti, csak a technikai fejlesztéseket. Ezért a képzési rendelet által nyújtott lehetőségeken belül a külső igények figyelembe vételével 2007-ben kialakítottunk egy olyan egyedi 3 programos elméleti képzési formát, ami maximálisan igazodik a jelentkezők időbeosztásához és szükség esetén pénztárcájához is. A tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon jól bevált! Mind három programban tudtuk tartani a magas színvonalú képzést, és az ezt tükröző vizsgaeredményeinket. Így tanulóink megspórolhatják a pótvizsga díjakat és gyorsan, sikerélményekkel telve kezdhetik el a gyakorlati képzést.

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANOD?!

Jó felkészülést és sikeres vizsgákat kívánok!
Koncz Csaba Iskolavezető és
Konczné Ambrus Judit Iskolavezető-helyettes

Autósiskola mutatói
2018 1. negyedévre vonatkozóan
Engedélyezett kategóriák VSM ÁKÓ KK
(saját járművel)
Elmélet Gyakorlat (Forg.) Gyakorlat
AM - - - - ( - )
A1 - - - - ( - )
A2 - ( - )
A - ( - )
B 37.70% 44.19% 193.10% 186 654 Ft ( - )

Oldal tetejére!