A MEGBÍZHATÓ és KISZÁMÍTHATÓ PARTNER!

AutóMotorjaink:

Mert számunkra fontos, hogy ne csak "jogosítványod" legyen, de biztonságosan és önállóan tudj közlekedni és beilleszkedni a forgalomba!

Címünk: József Attila u. 13.

Üdvözöllek az első szigetvári autósiskola honlapján.

Köszönöm érdeklődésed a Zrínyi Autósiskola iránt, és hogy megtisztelsz figyelmeddel. Remélem sok hasznos információval, és jó tanáccsal tudok szolgálni a képzéssel, vizsgáztatással kapcsolatban, és bízom benne, hogy kollegáimmal együtt megfelelő partnereid lehetünk a tanfolyam egész ideje alatt.

Változtassunk a rosszul kialakult szemléleten!

„Mennyibe kerül a jogosítvány?”
Ne ez legyen a legfontosabb kérdés az autósiskola kiválasztása során. Hiszen nagyon sokszor a túlzottan „olcsónak” ígért tanfolyam sokkal többe kerül a sok-sok feleslegesen kifizetett vizsgadíj miatt.
Mi nem árulunk jogosítványt! MI OKTATUNK! Nem csak vezetni szeretnénk megtanítani, hanem közlekedni! A kérdés az legyen „Tudok majd egyedül és biztonságban közlekedni?”- nálunk a válasz IGEN!

Mit ígér a Zrínyi Autósiskola?

Csak annyit, hogy folyamatosan frissített szakmai tudásunkkal és nagy szakmai tapasztalatunkkal segítünk neked a forgalmi vizsgához vezető rögös, és néha nem egyszerű úton, hogy a végén a sikeres vizsga után örömmel és nyugodtan ülj be az autóba (fel a motorra) és közlekedj jól és biztonságosan. Elméletből eldöntheted, hogy a tantermi vagy az e-learning (otthoni tanulás) képzési formát választod. Mindig a legújabb teszt anyagon mérjük fel tanulóink tudását és biztosítjuk számukra a gyakorlás lehetőségét.

Amennyiben számodra a fenti szempontok fontosak, gyere, ismerkedj meg iskolánkkal. Ismerd meg az iskolánk által biztosított lehetőségeket. Gondolkodj előre és használd ki a csak nálunk létező pénzintézet nélküli előfinanszírozási fizetési lehetőséget havi fix részletekkel. Ha valamelyik kérdésedre nem kapnál választ menüpontjainkban, úgy nyugodtan hívhatsz a 30/9367-641-es telefonon és biztos vagyok benne, hogy találunk megoldást.

Amire büszkék vagyunk!

A tanuló létszámunk folyamatosan évről-évre nő, a jelentkezők közel nyolcvan százaléka azért választja a Zrínyi Autósiskolát, mert barátai, ismerősei, vagy valamelyik családtagja már nálunk tanult, és elmesélte milyen az oktatás színvonala. A vizsga eredményeink a megyei átlagot meghaladják. Akik velünk együtt készülnek és megfogadják tanácsainkat könnyedén és sikeresen vizsgáznak elméletből és így már az elején rengeteg időt és pénzt spórolnak, valamint sikerélménnyel állhatnak neki a képzés következő szakaszának.

Üdvözlettel: Koncz Csaba iskolavezető, és szakértő csapata.

Autósiskola mutatói
2023 4. negyedévre vonatkozóan
Engedélyezett kategóriák VSM ÁKÓ KK
(saját járművel)
Elmélet Gyakorlat (Forg.) Gyakorlat
AM - - - - ( - )
A1 - - - - ( - )
A2 - ( - )
A - ( - )
B 54.55% 50.00% - 365 584 Ft ( - )

Oldal tetejére!